A peoplography portfolio
Blog.jpg

Blog

Wat ik ongeveer kwijt wil, over fotografie en de rest.

Goed doel met een zwart randje

Zoals jullie misschien wel of niet weten, ben ik moderator op het forum van Tweakers.net. Ik hobbel daar digitaal rond in het Foto & Video subforum, om de  users in het gareel te houden. Hoeveel tijd dat kost? Niet veel, want fotografen zijn lieverds!

Afgelopen weekend werd er echter een topic geopend met een verzoek. Dit verzoek kwam van een vader die net z'n pasgeboren zoontje verloren was.

Ze hadden slechts één foto waarop hij z'n beide oogjes open had, maar dat was op een moment dat hij helemaal onder de slangen en pleisters zat. Het verzoek was dan ook of iemand in Photoshop die slangen en pleisters weg kon werken.

Gezien ik de laatste tijd aardig vaardig ben geraakt in het retoucheren in Photoshop, wilde ik de uitdaging wel aan gaan. Al wist ik niet of het me zou lukken.

Nadat ik de bewerkte foto terug had gestuurd bleef het even stil. Vanmiddag ontving ik echter onderstaand bericht: 

Dag Wouter,

Ik kan je niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar we je zijn! Dit geeft ons heel erg veel steun!

Bedankt!

~ouders

Soms kun je met een paar uur tijd en een beetje moeite andere mensen een grote dienst bewijzen. Zegt het voort!

Wouter OudComment